Nybyggeri Costa del Sol

Nybyggeri Costa del Sol sælges som aldrig før siden nullernes ejendomsboom.

Både lejligheder rækkehuse og moderne villaer sælges off-plan til meget fordelagtge priser - dvs. til nedsatte priser sammenlignet med værdien af en nybygget ejendom som står færdig og indflyningsklar.

Nybygget villa Costa del Sol

En nybygget villa Costa del Sol er en af de bedste investeringer der kan gøres nu i 2019 - 2020.

Køb af nybygget villa kan gøres fra og med cirka 500.000€ og den gennemsnitlige byggetid er 1,5 til 2 år fra underskrivelse af kontrakten.

EJENDOMME COSTA DEL SOL - markedets bedste link oversigt

Vi har nederst på siden samlet DIREKTE links til alle EJENDOMME TIL SALG COSTA DEL SOL - oversigten er inddelt per type af ejendomme Costa del Sol (villaer Costa del Sol - rækkehuse Costa del Sol - Lejligheder Costa del Sol - Toplejligheder/Penthouse Costa del Sol - Landvillaer Costa del Sol.

Samlige links er organiseret i geografisk rækkefølge fra EJENDOMME COSTA DEL SOL ØST  til EJENDOMME COSTA DEL SOL VEST.

Ejendomme fra Banker på Costa del Sol

Ejendomme fra Banker på Costa del Sol er en terminologi som mange interesserer sig for, og som mange ejendomsmæglere på Costa del Sol annoncerer med.

Vær ommærksom på at nye tal viser dog at ejendomme fra Banker på Costa del Sol IKKE er de billigste ejendomme, og ofte er forbundet med lånevilår som ikke er attraktive.

Faktisk er den gennemsnitlige pris på ejendomme fra banker mere en 15% højere en på det "private" gensalgsmarket, men størstedelen af mæglerfirmaerne annoncerer noget misvisende med at Banksalg og ejendomme direkte fra Banken på Costa del Sol, skulle være det helt store røverkøb.

Det er det absolut ikke altid, siger SKANEJENDOM.

SALG AF EJENDOMME COSTA DEL SOL

Selv om salgtallene fra året der gik viser, om end små, så positive tendenser, med hensyn til SALG AF EJENDOMME COSTA DEL SOL, er der stadig et stort udbud af både Villaer til salg Costa del Sol, taglejligheder til salg Costa, lejligheder til salg Costa del Sol, penthouse til salg på Costa del Sol.

Flere meningsmålinger viser at det er det rette momentum investering i fast ejendom til salg på Costa del Sol, og det faktum at Multinationale (Amerikanske) investerinsfonde har opkøbt dele af den Spanske portfølje af boliger til Salg, har også gjordt sit til at skabe en vis optimisme og stabilitet indenfor køb og salg af fast ejendom Costa del Sol Malaga.

Gør det rigtige fra starten - find en DANSK EJENDOMSMÆGLER PÅ COSTA DEL SOL

Er du interesseret i køb og salg af ejendomme på Costa del Sol kan vi anbefale at kontakte en DANSK EJENDOMSMÆGLER PÅ COSTA DEL SOL.

Dette vil både gøre komunikationen lettere lige fra starten, specielt med hensyn til de mange kriterier som lidt efter lidt skal fastsættes omkring det at købe ejendom på Costa del Sol.

Og at have en DANSK MÆGLER vil samtidig minimere risikoen for eventuelle misforståelser som kunne opstå ved brug af et fælles sprog som f.eks. Engelsk, som mange af os jo ellers behersker.

Kort og godt, vil det skabe en tryg ramme omkring det at handle ejendom til salg på Costa del Sol.